بلاگ

16 روش عالی برای کسب درآمد از اینترنت + نکات مهم

کسب درآمد از اینترنت
فهرست مطالب

کسب درآمد از اینترنت یکی از شیوه‌های جدید اشتغال‌زایی است که با کمی مهارت، شما را به قله‌های درآمدزایی می‌رساند. امروزه همه افراد با هر شرایط و مهارتی که آموزش دیده باشند، قادر به درآمد زایی بر بستر اینترنت هستند. برای درک بهتر این موضوع در ادامه این مقاله با آکادمی راه همراه شوید و درباره روش‌های کسب درامد اینترنتی بیشتر بخوانید.

کسب و کار اینترنتی؛ درآمدزایی به روش نوین

در تعریف این اصطلاح باید بگوییم هر عملی در فضای اینترنت که منجر به درآمدزایی شود، نوعی کسب و کار اینترنتی محسوب می‌شود. به طور مثال فروشگاه‌های متعدد آنلاین که محصولاتی از جمله پوشاک، کتاب، وسایل بازی و … را به فروش می‌رسانند. یا حتی مراکزی که خدمات خود را از طریق اینترنت به مشتریانشان عرضه می‌کنند. مانند برگزاری کلاس‌های آموزشی به صورت وبینار!

کسب درآمد از اینترنت ، فیلد نسبتا نوظهوری در عرصه اشتغال‌زایی است که اولین بار در سال 1991 توسط برنرزلی ارائه شد. اولین کسب و کارهای دنیای اینترنت را بانک‌ها داشتند. پس از آن با گذشت زمان فروشگاه‌های آنلاینی نظیر آمازون و ای‌بی روی کار آمدند. این فروشگاه‌ها تحول بزرگی در دنیای اینترنت ایجاد کرده و در پی آن‌ها دیگر افراد به کسب درآمد از بستر اینترنت روی آوردند.

امروزه راه‌های زیادی برای رسیدن به درآمدزایی از اینترنت وجود دارد که بدون سرمایه اولیه شما را میلیونر می‌کنند. تنها کافیست کمی خلاقیت به خرج داده و بر اساس مهارت‌هایتان، کاری را شروع کنید. برای درک بهتر می‌توانید رقبایتان را جستجو کرده و ببینید چطور در فضای اینترنت حضوری فعال دارند. اما باید بدانید کسب درآمد از اینترنت آن‌طور که به نظر می‌رسد، ساده و راحت نیست. بلکه نیاز به تلاش و فعالیت مداوم شما دارد. باید تا جاییکه می‌توانید در مسیر کاری خود، آپدیت بوده و دائما برنامه‌های خلاقانه برای ارائه به مشتریانتان داشته باشید.

اولین قدم های شروع کسب درآمد از اینترنت

اگر قصد دارید از طریق اینترنت به درآمد برسید باید بدانید نیاز به آموزش خواهید داشت. در واقع پیش از شروع هر کاری باید با تمام جوانب آن آشنا شده و دید جامعی نسبت به آن داشته باشید. کسب و کار اینترنتی نیز از این مسیر دور نیست و برای موفق شدن در آن نیاز به دانش و اطلاعات مرتبط دارید. پیشنهاد می‌کنیم در قدم اول، مطالب آشنایی با انواع کسب و کارهای اینترنتی را به دقت بخوانید. سپس سعی کنید راه‌کارهای مختلف درآمدزایی در بستر اینترنت را بشناسید. در نهایت نیز به سراغ بررسی چالش‌ها و مشکلات سرراهتان در این مسیر بروید.

پس از دریافت اطلاعات لازم و دستیابی به دید روشن و واضح درباره روش کسب درآمدتان از اینترنت باید وسایل اولیه را تهیه کنید. جهت راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی به یک سیستم (لپ تاپ یا گوشی هوشمند) و اینترنت پرقدرت نیاز دارید. حال به دل کار بزنید و ایده‌هایتان را پیاده‌سازی کنید.

کسب درآمد اینترنتی

رایج ترین روش های درآمدزایی از اینترنت

برای شروع یک کسب و کار اینترنتی بهتر است ایده‌های مختلف را بررسی کنید تا بهترین و مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب نمایید. به همین منظور در ادامه رایج‌ترین روش‌های درآمدزایی از اینترنت را با هم بررسی می‌کنیم. اما پیش از آن باید بدانید که کسب درآمد از اینترنت هیچ محدودیت سنی ندارد. ولی بهتر است ایده انتخابیتان با مهارت‌های و روحیات شما متناسب باشد.

برای رسیدن به دید واضح‌تری نسبت به ایده‌های معرفی شده در ادامه، آن‌ها را بر اساس مهارت‌های افراد دسته‌بندی کردیم:

  • دسته اول: افرادی که تجربه چندانی درباره کارهای اینترنتی ندارند اما به روش‌های کسب درآمد از طریق اینترنت علاقمندند.
  • دسته دوم: افرادی که مهارت‌های مشخص در حوزه‌های اینترنتی (برنامه‌نویسی، تدریس آنلاین، مدیریت فروشگاه و …) دارند.
  • دسته سوم: افرادی که کسب و کار محلی دارند و رویای ارائه آن در بستر اینترنت را در سر می‌پرورانند.

1- طراحی سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی

ایده‌ای مناسب برای دسته اول و دوم:

در سال‌های اخیر افراد زیادی قصد شروع کار در اینترنت را دارند که اغلب آن‌ها برای ارائه کارشان به یک سایت نیاز دارند. چرا شما آن سایت را طراحی نکنید؟

برای طراحی سایت دو روش وجود دارد: طراحی سایت با برنامه‌نویسی از نقطه شروع و یا طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی. پیشنهاد ما استفاده از روش دوم است. زیرا سریع‌تر به مطلوب خود می‌رسید و نیاز به زمان کمتری دارید. برای این کار می‌توانید از سیستم‌هایی همچون وردپرس و جوملا استفاده کنید. اما باید بدانید برای شروع باید با مفاهیم اولیه طراحی سایت از جمله مفهوم هاست و دامنه، نکات طراحی سایت، نحوه کار با وردپرس یا جوملا و … آشنا باشید.

و اما درآمد:

طراحی سایت، تعرفه مشخصی ندارد اما برای کسب درآمد از اینترنت با طراحی سایت باید بدانید وجود پارامترها و ماژول‌های مختلف در سایت، قیمت آن را مشخص می‌کند. به طور کلی قیمت هر سایت وردپرسی در حال حاضر بین 1 تا 4 میلیون متغیر است.

2- طراحی اپلیکیشن و بازی برای اندروید و iOS

ایده‌ای مناسب برای دسته اول و دوم:

طراحی اپلیکیشن و بازی برای اندروید و iOS این روزها طرفداران بسیاری دارد. شما می‌توانید با آموزش برنامه‌نویسی برای اندروید و یا iOS به درآمد عالی از بستر اینترنت برسید. اما در صورتی که هیچ آشنایی با برنامه‌نویسی نداشته و یا علاقه‌ای به این کار ندارید می‌توانید برای اجرای ایده‌تان از متخصصان این حوزه کمک بگیرید. آن‌ها آماده‌اند تا ایده شما را به کمک کدها پیاده‌سازی کنند. برای این کار می‌توانید به سراغ شرکت‌های طراح اپلیکیشن و یا فریلنسرهای این حوزه بروید.

و اما درآمد:

همان‌طور که گفتیم در حال حاضر بازار اپلیکیشن‌های موبایلی بسیار داغ است. به همین منظور طراحان بازی و اپ‌های موبایل و یا ارائه‌دهندگان آن‌ها، درآمد نسبتا بالایی دارند. این درآمد بسته به نوع همکاری و کیفیت برنامه ساخته شده، متغیر است.

3- طراحی و راه اندازی سایت محتوایی و وبلاگ نویسی

ایده‌ای مناسب برای دسته اول و دوم:

در گذشته وبلاگ نویسان چندان مورد توجه نبودند. اما امروز بر همه روشن است که با وبلاگ نویسی و ارائه محتوای مفید به کاربر تا چه حد می‌توان به کسب درآمد از اینترنت رسید. بیل گیتس معتقد است در دنیای امروز، محتوا پادشاهی می‌کند. هر چه محتوایی که شما به کاربران ارائه می‌دهید، بهتر و بهینه‌تر باشد، موفقیت شما در این کار بیشتر خواهد بود. با تولید محتوایی مفید و کارآمد می‌توانید سایتتان را به رتبه‌های اول گوگل رسانده و ترافیک زیادی به دست آورید. حال وقت آن است که خدمات و آموزش‌های خود را به فروش برسانید و یا این‌که بستری برای تبلیغات دیگر کسب و کارها ایجاد کنید.

و اما درآمد:

کسب درآمد از اینترنت به کمک سایت محتوایی بسته به استراتژی درآمدی شما متفاوت است. در واقع این شما هستید که انتخاب می‌کنید یک درآمد معمولی از سایت خود داشته باشید و یا میلیونر شوید.

4- دستیار مجازی شوید!

ایده‌ای مناسب برای دسته اول و دوم:

درهم تنیدن بیشتر فضای مجازی در زندگی روزمره انسان‌ها روز به روز بیشتر از گذشته می‌شود. تا جایی که امروزه برخی افراد پرمشغله برای انجام کارهایشان از دستیار مجازی استفاده می‌کنند. دستیار مجازی موظف است براساس نیاز کارفرما، به ایمیل‌ها پاسخ دهد؛ شبکه‌های اجتماعی وی را مدیریت کند؛ مشتریان را سروسامان دهد؛ بلیط سفرها را رزرو کند و … .

برای دستیار مجازی شدن باید از روابط عمومی بالا، دقت در انجام امور و وقت شناسی برخوردار باشید. یک دستیار مجازی زمانی موفق می‌شود که کارها را به درستی و در زمان مناسب به سرانجام برساند.

و اما درآمد:

درآمد دستیار مجازی بسیار متغیر است. زیرا کارفرمای شما، میزان مشغله‌های او، توانایی شما در انجام کارها و … در تعیین نرخ دستمزد تاثیر زیادی دارد. اما از مزایای آن می‌توان به عدم نیاز به حضور در محل کار اشاره نمود. در واقع شما در خانه می‌نشینید و کارهای محوله را به طور آنلاین انجام داده و به کسب درآمد از اینترنت می‌رسید.

5- ساخت پادکست

ایده‌ای مناسب برای دسته اول و دوم:

شنیدن و نوازش گوش‌ها! مخاطب امروزی زمان زیادی برای خواندن و گشتن در صفحات مختلف ندارد. بلکه می‌خواهد در کوتاه‌ترین زمان ممکن، اطلاعات مورد نیازش را به دست آورد. ساخت پادکست درباره موضوعات مختلف و پرسرچ یک ایده کسب درآمد از اینترنت است. شما می‌توانید در حوزه‌ای که تخصص دارید و یا به آن علاقه دارید، پادکست‌های جذاب بسازید. پادکست‌هایی که در کنار ارائه محتوای مفید به مخاطب، روح و گوش او را نوازش دهد. برای این کار به کمی خلاقیت و شناخت رفتار مخاطب نیاز دارد. حال محتوا را تهیه نموده و در قالب پادکس عرضه کنید.

و اما درآمد:

میزان درآمدی که می‌توانید از راه ساخت پادکست به دست آورید، به موضوع، کیفیت محتوا و جذابیت‌های ساخت آن بستگی دارد. هر چه محتوایی که تولید می‌کنید، جذاب‌تر و مفیدتر باشد، مخاطبان بیشتری تمایل به شنیدنش دارند. در نتیجه درآمد شما از پادکستتان بیشتر می‌شود.

کسب درآمد از اینترنت با گوشی

6- تدریس آنلاین

ایده‌ای مناسب برای دسته دوم:

اگر مهارتی دارید که در آن متخصص شدید و نکته‌هایی را می‌دانید که همه از آن آگاه نیستند، تدریس، درآمد خوبی نسیبتان می‌کند. شما می‌توانید پشت سیستمتان نشسته و از طریق آموزش مجازی و آنلاین به کسب درآمد از اینترنت برسید.

برای ارائه دانشتان از طریق وبینار (برگرفته از عبارت Web-based seminar) باید از پلتفرم‌های مرتبط استفاده کنید. برخی از پلتفرم‌ها عبارتند از:

  • eseminar.tv
  • webynar.ir
  • weberno.co

و اما درآمد:

برای رسیدن به درآمد از طریق برگزاری وبینار و کلاس‌های آنلاین باید به مهارت‌های خود تکیه کنید. اینکه دانش شما تا چه حد برای دانشجویانتان کاربردی است؟ البته نحوه پروموت کردن و ارائه مطلب توسط شما در کلاس نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. و حتی تبلیغات مفید و کارآمدی که درباره کلاس‌هایتان در فضای اینترنت انجام می‌دهید.

7- برنامه نویس شوید!

ایده‌ای مناسب برای دسته دوم:

برنامه‌نویس شدن یکی از حرفه‌های بسیار پردرآمد در دنیای امروز است. زیرا در سال‌های اخیر اغلب شرکت‌ها و کسب و کارها، خدمات خود را به صورت آنلاین و بر بستر اپلیکیشن ارائه می‌دهند. به همین دلیل نیاز به برنامه نویس هایی دارند که ایده‌های آن‌ها را در بستر نرم‌افزار پیاده کنند. اما برای کسب درآمد از اینترنت با این روش باید به دنبال یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی رایج دنیا باشید.

تعدادی از برترین زبان‌های برنامه‌نویسی در حال حاضر عبارتند از:

و اما درآمد:

درآمد حاصل از برنامه‌نویسی به میزان تخصص شما بستگی دارد. هر چه در یک زبان متخصص‌تر باشید، درآمد بیشتری از طریق آن به دست خواهید آورد. برای موفقیت در این کار می‌توانید در شرکت‌های مختلف استخدام شوید و یا به صورت فریلنسری، پروژه دریافت کنید. برخی از سایت‌های فریلنسری که می‌توانید به آن‌ها سر بزنید عبارتند:

  • karlancer.com
  • ponisha.ir
  • parscoders.com
  • doorkaari.ir
  • anjammidam.com
  • Upwork.com (برای کاربران ایرانی قابل دسترس نیست)
  • freelancer.com
  • guru.com (برای کاربران ایرانی قابل دسترس نیست)
  • toptal.com

8- متخصص سئو شوید!

ایده‌ای مناسب برای دسته دوم:

با گسترش کسب و کارهای اینترنتی ، رقابت برای دیده شدن در بستر اینترنت بیشتر شده است. به طوری که شما برای رسیدن به رتبه‌های اول گوگل در صفحه سرچ باید تلاش زیادی کنید. لازمه این کار شناخت رفتار کاربر و تحلیل نیازها و خواسته‌های آنان است. شما باید بتوانید محتوایی درخور سلیقه، علایق و نیازهای کاربرانتان ارائه دهید تا محبوب آن‌ها شوید.

بهینه کردن محتوا و ساختار سایت بر اساس رفتار کاربر نیازمند دانش و تخصص است. تخصصی که آن را SEO می‌نامند. برای تبدیل شدن به یک متخصص سئو لازم است ماه‌ها وقت صرف کنید و آموزش‌های زیادی ببینید. آموزش‌هایی مبنی بر مفاهیم اولیه بهینه‌سازی سایت، ابزارهای مرتبط و کسب تجربه لازم در بررسی رفتار کاربر!

برای متخصص سئو شدن می‌توانید به منابع معتبر زیر مراجعه نمایید:

و اما درآمد:

درآمد یک مختصص سئو بسته به توانایی‌ها، مهارت‌ها و تجربه او متفاوت است. به طور کلی یک سئوکار می‌تواند ماهیانه بین 5 تا 30 میلیون و یا حتی بیشتر درآمد داشته باشد.

9- دیجیتال مارکتر شوید!

ایده‌ای مناسب برای دسته دوم:

بازاریابی از طریق ابزارهای دیجیتال، راهی مطمئن برای معرفی محصولات به کاربران فضای مجازی و رسیدن به کسب درآمد از اینترنت است. اما برای موفق شدن در این عرصه نیز به مهارت متخصصان دیجیتال مارکتر (Digital marketer) نیاز دارید. آن‌ها به خوبی با ابزارهای دیجیتال و روش‌های رسیدن به درآمد از طریق آن‌ها آشنا هستند. بنابراین می‌توانند استراتژی کارآمدی برای موفقیت بیشتر شما طراحی کنند.

اگر قصد دارید تبدیل به یک دیجیتال مارکتر حرفه‌ای شوید باید سال‌ها وقت صرف کنید. زیرا موفقیت در این حوزه نیازمند دانش و تجربه بسیار زیادی است. اما برای شروع می‌توانید به منابع معتبر در این زمینه مراجعه کنید.

و اما درآمد:

درآمد یک متخصص دیجیتال مارکتر به مهارت‌ها و توانایی‌های او بستگی دارد. اینکه استراتژی‌های شما در گذشته تا چه موجب موفقیت مشتریانتان در بازار اینترنتی شده است. به طور کلی یک متخصص در این حوزه ماهیانه بین 5 تا 30 میلیون تومان درآمد دارد.

10- مشاور کسب و کار شوید!

ایده‌ای مناسب برای دسته دوم:

با رشد کسب و کارهای اینترنتی نیاز به متخصص در این حوزه نیز افزایش یافته است. این که شما قادر به تحلیل مشتریان و کاربران فضای مجازی باشید، یک مزیت مهم است. زیرا اغلب کسب و کارهای مجازی به این مهارت نیاز دارند. اما همه آن‌ها به تنهایی از پسش برنمی‌آیند. بنابراین به سراغ مشاوران کسب و کار می‌روند تا به آن‌ها در موفقیت شغلشان کمک کند.

برای مشاور کسب و کار شدن و کسب درآمد از اینترنت باید زمان زیادی را صرف کسب دانش و تجربه کنید. شما باید بتوانید پیچش مو را ببینید نه فقط مو را! که این مهارت تنها با آزمون و خطای بسیار و کسب تجربه و دانش آکادمیک و به روز به دست می‌آید.

و اما درآمد:

درآمد یک مشاور کسب و کار از اینترنت به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. شاید شما تنها موفق به کسب درآمدی زیر 10 میلیون تومان شوید اما رقیبتان بتواند بیش از 50 میلیون نیز از این راه به دست آورد.

درآمدزایی از اینترنت

11- آنلاین ترجمه کنید!

ایده‌ای مناسب برای دسته دوم:

اگر مهارت کافی در ترجمه متون زبان‌های دیگر را دارید، پیشنهاد می‌کنیم به ترجمه آنلاین فکر کنید. شما می‌توانید فیلم‌ها، کتاب‌ها و محتواهای مختلف را از زبان‌های دیگر به فارسی برگردانید. با این کار مخاطبان بیشتری با محتوای دیگر کشورها آشنا می‌شوند و روز به روز درآمد شما بیشتر می‌شود.

و اما درآمد:

کسب درآمد از اینترنت با ترجمه آنلاین بسیار جذاب است. زیرا درآمد حاصل از آن بالا بوده و سود خوبی را نصیبتان می‌کند. سودی که بدون نیاز به سرمایه اولیه به دست خواهید آورد.

12- داستان بنویسید!

ایده‌ای مناسب برای دسته دوم:

داستان‌ها از دیرباز تا امروز، همیشه در درگیر کردن احساسات انسان‌ها موفق عمل کردند. اگر داستانی به خوبی روایت شود و فضای روشنی را برای مخاطب ترسیم کند، قطعا بسیار پرفروش خواهد شد. با روی کار آمدن اینترنت و گسترده شدن آن در زندگی روزمره، داستان نویسی هم می‌تواند به یک شغل اینترنتی تبدیل شود. شما می‌توانید ایده‌ها و روایات ذهنی خود را در قالب داستان‌های آنلاین با مخاطبان به اشتراک بگذارید. سپس با روش‌های مختلف از جمله تبلیغات در دل داستان‌ها و یا فروش داستان‌هایتان به درآمد زیادی دست یابید.

و اما درآمد:

برای کسب درآمد از اینترنت با داستان نویسی باید مهارت بالایی در نوشتن داشته باشید. هر چه بتوانید مخاطبان را بیشتر با داستان‌هایتان همراه کنید، درآمد بیشتری هم به دست خواهید آورید. در واقع این شما هستید که میزان درآمدزایی از این راه را تعیین می‌کنید.

13- فروش کتاب آنلاین

ایده‌ای مناسب برای دسته سوم:

اگر فروشگاه کتاب فیزیکی دارید، شاید جالب باشد به سراغ فروش اینترنتی آن هم بروید. تصور کنید در کنار نسخه‌های چاپی کتاب‌هایتان، نسخه‌های آنلاین آن را هم در فروشگاه عرضه کنید. با این روش گروه بزرگتری از مخاطبان را پوشش می‌دهید و موفقیت بیشتری در کار به دست می‌آورید.

شما می‌توانید کتاب‌ها را به طور هوشمندانه‌ای به مخاطبان معرفی کنید. طوری که آن‌ها جلب معرفی شما شده و اقدام به خرید کنند. برای این کار می‌توانید به سراغ شبکه‌های اجتماعی رفته و با ساخت ویدئوها و پادکست‌های هیجان‌انگیز، مخاطب را با محتوای کتاب بهتر آشنا کنید.

و اما درآمد:

کسب درآمد از اینترنت با راه‌اندازی فروشگاه آنلاین کتاب می‌تواند انتخابی متفاوت باشد. زیرا گستره مخاطبان شما خاص است و با شناخت رفتار آن‌ها و ارائه محصولات مرتبط می‌توانید به درآمد بالایی دست یابید. تمام این‌ها به تلاش و توانایی شما بستگی دارد.

14- فروش محصول در Marketplace

ایده‌ای مناسب برای هر سه دسته:

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از اینترنت ، استفاده از سیستم‌های همکاری در فروش (Affiliate Marketing) است. در این روش شما محصول و یا خدمات خود را در سایت‌های دیگر به فروش می‌رسانید و به ازای آن، پورسانتی به سیستم مرجع می‌پردازید. به این فروشگاه‌های مرجع Marketplace گفته می‌شود. فروشگاه‌های “دیجی کالا” و “با سلام” از نمونه‌های موفق سیستم‌های همکاری در فروش در ایران هستند. شما با ثبت نام در این فروشگاه‌ها به عنوان فروشنده می‌توانید محصولات خود را به راحتی به مشتریان عرضه کنید.

و اما درآمد:

کسب درآمد از سیستم‌های همکاری در فروش کاملا به خود شما و تلاشتان بستگی دارد. این‌که چه محصولاتی با چه مزیت رقابتی به مشتریان عرضه می‌کنید. آیا محصول شما کیفیت لازم را دارد؟ آیا توانستید رضایت مشتریان را به دست آورید؟ تمام این فاکتورها در میزان درآمد شما موثر هستند.

15- فعالیت در شبکه های اجتماعی

ایده‌ای مناسب برای هر سه دسته:

این روزها اغلب افراد از گوشی هوشمندشان برای گشت و گذار در میان پیج‌ها و کانال‌های اینستاگرامی و تلگرامی استفاده می‌کنند. بنابراین یکی دیگر از راه‌های کسب درآمد از اینترنت ، فعالیت مداوم و جالب توجه در شبکه‌های اجتماعی است. موفقیت در این مسیر مستلزم تولید محتوای مشخص و مفید برای مخاطبان است. هر چه مخاطبان شما احساس بهتری نسبت به محتوایتان داشته و ارتباط نزدیک‌تری با شما بگیرند، درآمدتان بهتر خواهد بود. در این راستا آکادمی راه دوره جریان اشتغال را برگذار می‌کند که در این دوره از پیدا کردن علایق تا هوش مالی، ادمینی، بلاگری و کار با ابزارهای مختلف تولید محتوا رو به شما آموزش می‌د‌هد.

برای کسب درآمد از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی می‌توانید از روش‌های زیر کمک بگیرید:

  • درباره یک موضوع خاص با مخاطبانتان صحبت کنید.
  • ویدئوهای هنرمندانه و خلاقانه بر اساس چالش‌های روز تهیه و در صفحه خود به اشتراک بگذارید.
  • نکته‌هایی درباره هنر و مهارت خود با مخاطبان به اشتراک بگذارید.
  • محصولات و یا خدمات خود را در صفحه‌تان پروموت کنید.
  • حرفه خود را در بستر صفحه و یا کانال خود به مخاطبان عرضه کنید.

نکاتی برای موفقیت بیشتر و کسب درآمد از اینستاگرام و تلگرام:

  • درباره یک موضوع واحد و مشخص صحبت کنید.
  • اسمی جذاب و مرتبط برای صفحه یا کانالتان انتخاب کنید.
  • چالش برگزار نموده و مخاطبانتان را هیجان‌زده کنید.
  • بیش از حد تبلغ نگذارید و سعی در کسب رضایت مخاطبتان داشته باشید.
  • از تکرار کارهای دیگران بپرهیزید و خلاقیت به خرج دهید.
  • استفاده از هشتگ‌های مرتبط را فراموش نکنید.
  • حتما استراتژی مناسب برای استفاده از استوری و لایو داشته باشید.
  • چالش‌های روز را مرتبط با فعالیت پیج و کانالتان اجرا کنید.
  • در انتخاب عکس‌ها به موضوع، کیفیت و روح‌نوازی آن‌ها توجه داشته باشید.
  • کپشن‌ها و محتوای جالبی برای پست‌ها در نظر بگیرید.
  • آپدیت باشید و مطالب جدیدی به مخاطبانتان ارائه دهید.
  • با کانال‌ها و پیج‌های مرتبط، تبادل انجام دهید.

و اما درآمد:

رسیدن به درآمد از اینستاگرام ( در کل شبکه‌های اجتماعی) به میزان تعامل شما با مخاطبانتان بستگی دارد. این که مخاطبان تا چه حد به شما و حرف‌هایتان اعتماد دارند؟ روش و استراتژی کسب درآمد شما از پیجتان چگونه است؟ تا چه محتوای جذاب و مفید برای مخاطبان تهیه می‌کنید؟

16- راه اندازی فروشگاه اینترنتی

ایده‌ای مناسب برای هر سه دسته:

فروش محصول در بستر اینترنت و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی نیز روشی کارآمد در کسب درآمد از اینترنت است. برای راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین چند راه‌کار وجود دارد:

  • اولین روش فروش محصولات فروشگاه فیزیکی در بستر اینترنت است. اگر شما صاحب فروشگاه فیزیکی هستید، می‌توانید محصولاتتان را در فضای آنلاین نیز به مخاطبان عرضه کنید.
  • روش دوم فروش پورسانتی است. در این حالت شما محصول فیزیکی ندارید اما می‌توانید محصولات دیگر فروشگاه‌ها را در فروشگاه آنلاین خود به فروش برسانید. سپس به ازای هر فروش، مبلغی به عنوان پورسانت دریافت می‌کنید.

نکات مهمی که باید پیش از راه‌اندازی فروشگاه آنلاین بدانید:

  • یک محصول یا گروه خاص را برای شروع کار انتخاب کنید.
  • حتما با یک مشاور کسب و کار پیش از شروع صحبت کنید.
  • مزیت رقابتی داشته باشید. مزیتی که کاربران را به خرید از فروشگاه شما راغب کند.
  • مفاهیم اولیه فروشگاه‌های اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت را بشناسید.
  • محتوای مرتبط و بهینه برای افزایش بازدید فروشگاهتان تهیه کنید.
  • تبلیغات مناسب و فکر شده برای فروشگاهتان انجام دهید.

و اما درآمد:

میزان درآمد یک فروشگاه اینترنتی را باید با توجه به استراتژی‌ها و مهارت‌های مدیر فروشگاه سنجید. باید ببینید محصول شما تا چه حد برای مخاطب جالب توجه است؟ آیا حاشیه سود را به درستی محاسبه کردید؟ آیا مسیر درستی برای شروع و ادامه طراحی کردید؟ آیا توانستید در طول زمان مطابق با سلیقه و نیاز مشتری تغییرات لازم را انجام دهید؟

کسب و کار اینترنتی

کسب درآمد از اینترنت با دانستن نکات زیر میسر است!

اگر تا اینجای مقاله با آکادمی راه همراه بودید و حال تمایل به کسب درآمد از اینترنت دارید، نکات زیر را حتما بخوانید:

1- ایده خودتان را پیاده سازی کنید!

برای کسب درآمد از اینترنت باید به خوبی علایق و مهارت‌های خود را بشناسید. زیرا این شما هستید که ایده شروع کار را می‌دهید نه دیگران! اگر بخواهید از ایده‌های آماده دیگر افراد استفاده کنید، قطعا موفق نمی‌شوید. زیرا این ایده به خوبی با علایق شما همراه و همسو نبوده و در ادامه مسیر خسته خواهید شد. علاوه بر این شما باید بتوانید یک چالش را شناسایی کرده و برای آن راه‌حل بسازید. استفاده از ایده‌های آماده، چالش موجود را به شما نمی‌شناساند و در طول راه با مشکل مواجه می‌شوید.

شروع یک کسب و کار اینترنتی به معنای گذران وقت زیاد برای سروسامان دادن به کارهاست. حتی بیشتر از زمانی که با دوستان و خانوادتان سپری می‌کنید. بنابراین باید علاقه کافی برای انجام دادن آن داشته باشید. در غیر این صورت مدام خود را سرزنش می‌کنید و زندگیتان به یک جهنم واقعی تبدیل می‌شود. اگر قصد دارید در شغل اینترنتی خود موفق شوید، پیش از هر شروعی، استعدادهایتان را بشناسید. بدانید در زندگی حاضرید زمان زیادی را برای انجام چه کاری صرف کنید؟ در کدام زمینه‌ها موفق‌تر عمل می‌کنید؟

2- ایده خود را موشکافی کنید!

پس از یافتن ایده اولیه برای راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی باید آن را به دقت موشکافی کنید. در این مسیر به سوال‌های زیر پاسخ دهید:

  • ایده شما چه مشکلی را برطرف می‌کند؟
  • چند درصد از جامعه این مشکل را تجربه می‌کنند؟
  • افراد تا چه حد حاضر به پرداخت پول برای رفع مشکل موردنظر هستند؟
  • حل این مشکل چطور به رفاه مشتریان کمک می‌کند؟

حال مدتی را صرف شناخت مشتریان و رفتارشناسی آن‌ها کنید. ببنید مارکت مورد نظر شما کدام رده سنی است؟ چه علایقی دارد؟ چطور می‌توانید نظرش را جلب کنید؟ آیا به راه‌حل شما تمایل نشان می‌دهند؟ و …

3- ریسک مشتری و بازار بررسی کنید!

متاسفانه اغلب استارتاپ‌ها در دنیای امروز با شکست مواجه می‌شوند. علت این امر عدم بررسی ریسک مشتری و بازار است. آن‌ها به اندازه کافی روی بازاریابی و رفتارشناسی مشتری تمرکز ندارند و تمام تمرکز خود را بر طراحی ایده می‌گذارند. اما آیا ایده پیشنهادی به قدر کافی خوب است؟ آیا نیاز به پردازش بیشتر و تغییراتی بر اساس نیاز مشتری ندارد؟ این‌ها سوالاتی است که اغلب کسب و کارها پاسخی برایش ندارند. به همین دلیل با مشکل کسب درآمد از اینترنت مواجه شده و شکست می‌خورند.

برای موفقیت یک کسب و کار اینترنتی باید در تمام مسیر مدام رفتار مشتری را زیر نظر بگیرید. این کار به شناخت ایرادات ایده اولیه و اصلاح آن‌ها کمک زیادی می‌کند. سعی کنید تمام تخم‌مرغ‌های خود را در یک سبد نگذارید. بلکه به مرور آپشن‌ها و مزایای کارتان را توسعه دهید. تا در طی زمان ایرادات را شناسایی کرده و قادر به برطرف کردن آن‌ها باشید. در غیر این صورت شما محکوم به شکست خواهید بود.

4- از رقبا غافل نشوید!

موفقیت در کسب درآمد از اینترنت با بررسی رقبا بسیار سریع‌تر رخ می‌دهد. زیرا آن‌ها بخشی از مسیر را طی کردند و شما با بررسیشان می‌توانید جلو بسیاری از اشتباهات را بگیرید. بنابراین هرگز رقبا را هر چند کوچک دست کم نگیرید. دائم آن‌ها را زیر نظر داشته و ببینید چطور با چالش‌ها برخورد می‌کنند. این روش به شما دیدی گسترده‌تر برای حل مشکلات می‌دهد.

از تکرار بپرهیزید. هرگز سعی نکنید شبیه رقیبتان عمل کنید. همیشه یک ایده خلاقانه در آستین داشته باشید تا در مواقع لزوم آن را رو کنید. سعی کنید همواره یک قدم از رقبا جلوتر باشید و مخاطب را شگفت‌زده کنید.

کسب درآمد از اینترنت رایگان

مزایای کسب درآمد از اینترنت در ایران

به نظر شما کسب درآمد از اینترنت در ایران چه مزایایی دارد که بیشتر افراد از آن غافل هستند؟

1- عدم محدودیت در امکانات و ایده ها

اگر کمی درباره کسب درآمد از اینترنت جستجو کرده باشید، می‌دانید در این مسیر هیچ محدودیتی ندارید. بلکه هر چه ذهنتان خلاق‌تر باشد، موفقیت بیشتری هم به دست می‌آورید. زیرا راه‌ها و ایده‌های مختلفی برای راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی وجود دارد. اما باید بدانید این روزها اینترنت به میدانی برای رقابت میان بازاریابان تبدیل شده است. بنابراین موفقیت شما در گرو ارائه ایده‌های بهتر و جذاب‌تر است. طوری که مخاطب مشابه شما را در هیچ سایت یا صفحه اجتماعی دیگری پیدا نکند.

2- انعطاف پذیری و هماهنگی با شرایط شما

دیگر مزیتی که در کسب درآمد از اینترنت نصیبتان می‌شود، انعطاف‌پذیری و عدم نیاز به رعایت چهارچوب‌های سخت است. به طور مثال شما می‌توانید در هر ساعتی که احساس بهتری دارید به انجام کارها بپردازید. شاید ذهن شما در نیمه‌های شب فعال‌تر از روزها باشد. پس چرا به خودتان سخت می‌گیرید؟ هر زمان راحت‌تر هستید، کار کنید.

3- بدون سرمایه اولیه، به درآمد عالی برسید!

اغلب کسب و کارهای اینترنتی نیاز به سرمایه زیاد برای شروع ندارند. حتی در برخی مواقع هیچ سرمایه اولیه‌ای لازمتان نمی‌شود. این در حالیست که برای راه‌اندازی یک کسب و کار سنتی و فیزیکی باید مبلغ هنگفتی را در ابتدای مسیر خرج کنید.

عدم نیاز به سرمایه اولیه سنگین در شروع ایده‌های کسب درآمد اینترنتی ، آن‌ها را به یک ایده‌آل برای جوانان تبدیل کرده است. شما میتوانید با ثبت نام در دوره رایگان آکادمی راه  ایده های شروع کسب و کار بدون سرمایه اولیه، استراتژی ها، مدیریت بحران و …. رو یاد بگیرید.

4- درگیر تخصص ها نشوید!

کسب درآمد از اینترنت در اغلب مواقع نیاز به تخصص و مهارت‌های بسیار بالایی ندارد. بلکه کافیست بتوانید ایده خود را با توجه به شرایط بازار گسترش دهید. تا به خوبی از پس حل نیازها و خواسته‌های مخاطبان برآید.

تنها چیزی که برای موفقیت در یک کسب و کار اینترنتی نیاز دارید، زمان است. شما باید زمان کافی برای اجرای ایده‌هایتان داشته باشید.

5- عدم صرف زمان برای کسب مجوز

امروزه اگر بخواهید یک شغل فیزیکی یا سنتی را آغاز کنید، در اولین قدم باید برای گرفتن مجوز اقدام نمایید. اما راه‌اندازی یک کسب و کار اینترنتی نیاز به مجوز ندارد. بلکه می‌توانید در طول زمان و پس از رسیدن به موفقیت برای جلب اعتماد بیشتر مشتریان، مجوزهای لازم را بگیرید. البته باید در نظر داشته باشید که اگر ایده کسب درآمد از اینترنت شما نیاز به پرداخت و درگاه آنلاین دارد، بهتر است ابتدای کار مجوز لازم را بگیرید. تا مشتریان راحت‌تر به شما اعتماد کنند.

سخن پایانی

قطعا این مقاله به طور کامل نتوانسته ابعاد کسب درآمد از اینترنت را مورد بررسی قرار دهد. زیرا این مبحث بسیار گسترده است و ایده‌ها و راه‌های مختلفی برای درآمدزایی از اینترنت وجود دارد. تنها کافی است کمی زمان صرف کرده و مطالعه خود را در این زمینه بالا ببرید. تا کم کم شاهد شکوفایی ایده‌های ذهنیتان برای رسیدن به درآمد بالا از اینترنت باشید.

اگر سوالی در این زمینه دارید، در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول:

راه‌های کسب درآمد از اینترنت چه هستند؟

کسب درآمد از اینترنت نیاز به مطالعه و تحقیق ایده‌های مختلف دارد. شما باید ایده‌های قابل پیاده‌سازی در بستر اینترنت (که در این مقاله به آن‌ها اشاره کردیم.) را بررسی کنید. سپس بهترین و متناسب‌ترین آن‌ها را برای اجرا و رسیدن به درآمد انتخاب کنید.

مزیت‌های کسب درآمد اینترنتی چیست؟

هر شغلی به واسطه ویژگی‌های خود دارای مزایای مختلفی است. کسب درآمد اینترنتی نیز مزیت‌های زیر را به همراه دارد: عدم محدودیت در اجرای ایده‌ها، دارای انعطاف‌پذیری بالا، بدون نیاز به سرمایه هنگفت برای شروع، عدم نیاز به تخصص‌های پیچیده و عدم صرف زمان برای دریافت مجوزهای متعدد در ابتدای کار.

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

دیدگاهتان را بنویسید