بلاگ

معرفی 47 ایده عالی برای کسب و کار با سرمایه کم

کسب و کار با سرمایه کم
فهرست مطالب

کسب و کار با سرمایه کم نیازمند ایده‌ای کارآمد در دنیای واقعی است. ایده‌ای که بدانید از کنار آن به درآمد زودبازده دست پیدا می‌کنید. ما در این مقاله از آکادمی راه به بررسی بهترین ایده‌های کسب و کار و کم هزینه پرداختیم تا شما بتوانید شغل موردعلاقه خود را سریع‌تر پیدا کنید. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله همراه باشید تا با نکات و اصول راه‌اندازی بیزنس‌های کم سرمایه نیز آشنا شوید.

چرا راه اندازی یک کسب و کار کوچک با موفقیت های بزرگ همراه است؟

راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم و در حجم کوچک همواره با ریسک کمتری نیز همراه است. به همین دلیل برای کسانی که در اول راه هستند، انتخاب عاقلانه‌تری به نظر می‌رسد. در چنین کسب و کارهایی نه تنها میزان ریسک کمتر است، بلکه احتمال موفقیت نیز بیشتر بوده و حتی شرایط توسعه‌اش را هم خواهید داشت. البته منوط بر آن که پس از راه‌اندازی بیزنس، آن را اعتبارسنجی کرده و از موفقیت بیشترش در آینده اطمینان کسب کنید.

مزایا و معایب کسب و کار با کمترین سرمایه چه هستند؟

اگر قصد شروع یک کسب و کار با کمترین سرمایه ممکن را دارید اما دچار تردید شدید، بهتر است با مزایا و معایب این نوع بیزنس‌ها آشنا شوید:

مزایای راه‌اندازی کسب و کار با سرمایه کم:

  • داشتن آزادی عمل بیشتر نسبت به شرایط کارمندی
  • سهولت در مدیریت و برنامه‌ریزی برای انجام امور
  • امکان برنامه‌ریزی زمان کار و نحوه هزینه برای بیزنس
  • وجود شرایط توسعه و رشد کسب و کار در آینده
  • تجربه پیروزی‌های کوچک اما لذت‌بخش و امیدوارکننده
  • کسب سود زیاد نسبت به سرمایه اندک به کار گرفته
  • هزینه‌های جانبی مقرون به صرفه و قابل کنترل
  • عدم نیاز به استخدام کارمندان زیاد و پرداخت حقوق‌های سنگین

معایب راه‌اندازی کسب و کار با کمترین سرمایه:

  • کسب درآمد تنها به ازای میزان کارکرد شما
  • عدم قابلیت پیش‌بینی و تضمین درآمدها
  • امکان ورشکستگی یا تجربه شکست‌های کوچک
  • عدم امکان استفاده از مزایای بیمه و …
  • نداشتن زمان کافی برای استراحت‌های بدون دغدغه
کسب و کار با کمترین سرمایه

انواع کسب و کار کوچک بر اساس حرفه کاری

امروزه کسب و کارهای کوچک و کم سرمایه بر اساس نوع حرفه فعالیتشان در گروه‌های مختلفی قرار می‌گیرند که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • کسب و کارهای خدماتی
  • کسب و کارهای واسطه‌گری
  • کسب و کارهای فناوری و اطلاعات
  • کسب و کارهای تولیدی
  • کسب و کارهای خانگی
  • کسب و کارهای روستایی
  • کسب و کارهای مالی و سرمایه‌گذاری
  • کسب و کارهای وابسته به موبایل
  • کسب و کارهای دانشگاهی

انواع کسب و کار کم سرمایه بر اساس بستر عملکرد

اگر بخواهیم انواع کسب و کار کم سرمایه بر اساس بستر عملکردشان را بررسی کنیم به دو گروه می‌رسیم:

کسب و کارهای اینترنتی و مجازی و کسب و کارهای فیزیکی!

اما اگر بخواهیم میان دو گروه دقیق شویم در می‌یابیم در دنیای امروز امکان تفکیک این کسب و کارها وجود ندارد. زیرا اغلب بیزنس‌های فیزیکی به فعالیت همزمان در فضای اینترنت نیز روی آورده‌اند تا از تغییرات بازار عقب نمانند. در واقع اگر کسب و کاری بخواهد خلاف این جهت حرکت کرده و بر استفاده از روش‌های سنتی پافشاری کند، قطعا با شکست مواجه خواهد شد.

کسب و کار با سرمایه کم سود بسیار عالی

47 ایده شروع کسب و کار با سرمایه کم در ایران

هدف ما در این مقاله معرفی 47 ایده شروع کسب و کار با سرمایه در ایران است که در ادامه درباره آن‌ها صحبت می‌کنیم:

1- سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال جزء سه کسب و کار موفق در ایران است که اخیرا بسیار مورد استقبال قرار گرفت. فعالان بازار ارزهای دیجیتال از طریق معامله‌گری، استیکینگ، هودل کردن، بازی و گیم، متاورس، خرید و فروش NFT و … کسب درآمد می‌کنند. اما پیش از ورود به این بازار باید بدانید فعالیت در آن نیازمند کسب دانش و تجربه است. بنابراین توصیه می‌کنیم حتما یک دوره آموزشی مرتبط و معتبر تهیه کرده و پس از یادگیری کامل، سرمایه خود را وارد کار کنید.

برای فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال پس از آموزش کامل به یک کیف پول دیجیتال، موبایل یا سیستم کامپیوتری و اینترنت پرسرعت نیاز دارید. سپس با ایجاد حساب در صرافی‌های آنلاین داخلی یا خارجی، پول ریالی خود را به ارز موردنظر تبدیل کرده و وارد بازار شوید.

معرفی مفاهیم فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال

در ادامه با مفاهیم نام برده شده در ابتدای این بخش به عنوان فعالیت‌های قابل انجام در بازار ارزهای دیجیتال آشنا می‌شویم:

  • هودل کردن به این معناست که یک ارز دیجیتال را خریداری کرده و مدتی در کیف پول خود نگه دارید. سپس با رشد قیمتی آن اقدام به فروش کنید.
  • ترید کردن یعنی در صرافی‌هایی با حجم معاملات بالا، معاملات کوتاه‌مدت انجام دهید. هر چه تعداد معاملات شما بیشتر شود، سود بیشتری نیز عایدتان خواهد شد.
  • استیکینگ به معنای سپرده‌گذاری ارزهای دیجیتال است. با این کار در زمان‌های مختلف، درصد سود مشخصی نصیبتان می‌شود.
  • انجام بازی‌های بلاک‌چینی که انواع آن‌ها برای موبایل و کامپیوتر موجود هستند. در این بازی‌ها با طی مراحل مختلف، دستمزدی به عنوان پاداش دریافت می‌کنید. برخی از بهترین بازی‌های این حوزه عبارتند از: دیسنترالند (Decentraland)، اکسی اینفینیتی (Axie Infinity)، سندباکس (Sandbox) و سکندلایف (Second Life)
  • فعالیت در متاورس (یا همان جهان مجازی) نیز شامل خرید زمین، اجاره دادن ملک، طراحی و انجام بازی و … می‎‎باشد.
  • ساخت، خرید و فروش NFT (توکن‌های انحصاری و محدود) که به آثار هنری جذاب و … تعلق می‌گیرند. با دریافت و فروش این توکن‌ها نیز می‌توانید کسب درآمد کنید.
کسب و کار با سرمایه کم اینترنتی

2- سرمایه گذاری در بازار بورس

سرمایه گذاری در بازار بورس هم می‌تواند یک ایده کسب و کار با سرمایه کم اینترنتی باشد و هم یک ایده بیزنسی با سرمایه بالا! در واقع این شما هستید که مقدار سرمایه‌ای که وارد این بازار می‌کنید، نوع کسب و کار خود را رقم می‌زنید. حداقل سرمایه مورد نیاز در بازار بورس از 500 هزار تومان شروع شده و یک انتخاب عالی برای کسب و کارهای کوچک به شمار می‌آید. هر چند در یکی دو سال اخیر شاهد اتفاقات ناخوشایند در این بازار سرمایه کشورمان بودیم.

بازار بورس در بخش‌های مختلفی فعالیت دارد که یکی از آن‌ها صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا است. این صندوق‌ها بر اساس میزان بالا و پایین رفتن طلا در بازار، رشد یا کاهش قیمت دارند. سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها نیز می‌تواند به شما کمک کند تا از کاهش ارزش سرمایه خود در اثر تورم تاحدی جلوگیری کنید.

برای فعالیت در بازار بورس باید ابتدا در سامانه سجام ثبت نام و احراز هویت کنید. سپس به یکی از کارگزاری‌های بورس نظیر مفید، آگاه، فارابی و … مراجعه کرده و کد بورسی دریافت کنید.

کسب و کار با سرمایه کم در منزل

3- فعالیت در بازار فارکس

یکی دیگر از ایده های کسب و کار با سرمایه کم ، فعالیت در بازار فارکس است. این بازار مناسب افرادیست که به درآمدهای دلاری علاقمند بوده و به اندازه کافی درباره انواع تحلیل‌ها در فارکس اطلاعات دارند. زیرا این بازار مالی، بین‌المللی بوده و موفقیت و کسب درآمد در آن منوط به آموزش و یادگیری تحلیل‌های مالی بین‌المللی است. شما در این بازار می‌توانید هم در زمان رشد قیمت سهام به سود دست یافته و هم در زمان نزولی شدن ارزش‌ها. تنها باید با شگردهای بازار آشنایی داشته و بدانید در چه قیمت‌هایی معامله خرید یا فروش باز کنید.

برای فعالیت در فارکس باید ابتدا ارز ریالی خود را از طریق صرافی‌ها به دلار یا تتر تبدیل کنید. سپس با انتقال آن به حساب خود در بروکر، معامله‌گری را آغاز نمایید.

کسب و کار خانگی با سرمایه کم

4- صادرات انواع کالاها

صادرات کالا به کشورهای دیگر شاید در نگاه اول، کسب و کاری بزرگ و نیازمند سرمایه سنگین به چشم بیاید. اما شما می‌توانید این ایده را به کسب و کاری با سرمایه کم نیز تبدیل کنید. تنها کافیست در انتخاب نوع کالای صادراتی و حجم آن کمی محتاطانه‌تر عمل کنید. برای راه‌اندازی این بیزنس باید ابتدا محصول موردنظر را تهیه و یا تولید کنید. سپس با بسته‌بندی مناسب و جذاب، آن را برای صادر کردن آماده کنید. در نهایت با انجام امور گمرکی و ارسال محصول آن را به دست مشتری برسانید.

در ابتدای راه‌اندازی شغل صادرات می‌توانید محصولات پرطرفداری همچون صنایع دستی، پسته، زعفران، خرما و … را انتخاب کنید. این انتخاب بستگی زیادی به فرهنگ و آداب و رسوم کشور مقصد دارد. پیشنهاد می‌کنیم پیش از شروع کار حتما یکبار به کشور مقصد سفر کرده و از نیازهای مردم آن‌جا اطلاعات کسب کنید.

بهترین کسب و کار با سرمایه کم

5- تاسیس نمایندگی بیمه

تاسیس نمایندگی بیمه نیز می‌تواند یک شغل پردرآمد با سرمایه کم برای آقایان و یا خانم‌ها باشد. اگر فضایی دارید که قابل استفاده برای دفتر بیمه است، گرفتن نمایندگی بیمه ایده خوبی خواهد بود. اما شروع این کار نیازمند کسب مهارت و دانش و موفقیت در آزمون‌های مربوطه می‌باشد. لازمه‌های تاسیس نمایندگی بیمه در کنار دانش و اطلاعات، مهارت‌های شما در برقراری ارتباطات کلامی است. این که تا چه حد با کلامتان نفوذ داشته و می‌توانید افراد را تحت تاثیر قرار دهید.

میزان درآمد حاصل از راه‌اندازی دفتر بیمه به فاکتورهای مختلفی اعم از نوع بیمه، میزان تلاش و پشتکار شما، محل دفتر و … بستگی دارد.

ایده کسب و کار با سرمایه کم

6- یوتیوبر شدن

یوتیوب یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در سراسر دنیاست که افراد از آن برای اشتراک‌گذاری ویدئو استفاده می‌کنند. این شبکه اجتماعی به تولیدکنندگان محتوای ویدئویی خود، حقوق می‌دهد. البته اگر محتوای شما ویژگی‌های قابل قبول یوتیوب را داشته باشد. در این صورت می‌توانید به یوتیوب اعلام کنید تا در محتوای شما، تبلیغات ارائه کند. به این ترتیب به ازای مشاهده تبلیغات، درآمد دلاری به دست می‌آورید.

اگر قصد یوتیوبر شدن را دارید، پیشنهاد می‌کنیم محتوای خود را برای زبان‌های مختلف تهیه کنید. تا افراد از هر جای دنیا بتوانند از آن بهره ببرند. زیرا هر چه مخاطبان و تعداد ویوهای شما بالاتر باشد، درآمد بیشتری کسب خواهید کرد. برای فعالیت در این حوزه تنها به یک دوربین باکیفیت و مهارت‌های تدوین ویدئو نیاز دارید. اما هرچه خلاقیت بیشتری در انتخاب موضوع و نحوه بیان آن داشته باشید، شانس کسب درآمد بالاتری نصیب خودتان می‌کنید. پس تمام تلاشتان را به کار گرفته و تنها به تولید ویدئوهای ساده بسنده نکنید.

ایده کسب و کار با کمترین سرمایه

7- مشاور آنلاین شوید!

اگر در زمینه‌ای به خصوص نظیر مسائل مربوط به کامپیوتر، اینستاگرام، اقتصاد، بازاریابی، تبلیغات و … مختصص هستید، مشاور آنلاین شوید! امروزه افراد زیادی برای شروع کسب و کارشان در حوزه‌های مختلف به سراغ مشاوران و متخصصان هر حوزه می‌روند. پس راه ارتباطی مناسبی با مخاطبان خود ایجاد کرده و از طریق ارائه خدمات مشاوره آنلاین کسب درآمد کنید.

مشاور آنلاین شدن یک ایده کسب و کار با سرمایه کم است که این روزها طرفداران زیادی هم دارد. برای شروع این کار تنها کافیست یک وبسایت و کانال در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کنید. سپس با کمی صرف زمان، خود را به مخاطبان معرفی کرده و مهارت‌هایتان را به رخ بکشید. تا افراد به دریافت مشاوره از شما تمایل نشان داده و به سویتان جذب شوند. با این شیوه به راحتی به کسب درآمد از اینستاگرام می‌پردازید.

ایده های کسب و کار با سرمایه کم

8- تولیدکننده محتوای متنی

این روزها با گسترش روش‌های مختلف کسب درآمد از اینترنت، نیاز به تولید محتوا برای وبسایت‌ها و صفحات تجاری در شبکه‌های اجتماعی روزبه‌روز بیشتر می‌شود. از این رو فعالیت در حوزه تولید محتوای متنی می‌تواند راه‌کاری جالب توجه و پولساز برای متخصصین این شغل باشد. در واقع شما با تولید محتوا برای دیگر کسب و کارها، به درآمد رسیده و نیاز به پرداخت هزینه‌ای بابت راه‌اندازی کسب و کار خود ندارید. بلکه با کمی آموزش و کسب مهارت در این حوزه می‌توانید به صورت فریلنسری شغل خود را شروع کنید.

ایده های راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

9- بازاریابی تلفنی

یکی دیگر از انواع کسب و کار با سرمایه کم را می‌توان بازاریابی تلفنی دانست. برای راه‌اندازی این شغل شما تنها به یک خط تلفن نیاز دارید و کافیست در منزل نشسته و با مشتریان تماس بگیرید. اما داشتن توانایی بالا در ارتباطات کلامی و نفوذ کلام از مهم‌ترین نیازهای این کسب و کار است. مشتریان باید به شما و صحبت‌هایتان اعتماد کنند و این تنها در گرو مهارت‌های شما برای تاثیرگذاری بر روی افراد است.

10- تولید کتاب های PDF

امروزه افراد زیادی تمایل به خواندن کتاب‌های الکترونیکی دارند و از این رو به دنبال نسخه PDF کتاب‌ها در اینترنت هستند. بنابراین شما با تولید کتاب‌های PDF و عرضه آن‌ها برای مخاطبان می‌توانید به درآمد بالایی دست یابید. خوبی این کار در این است که شما یک بار زمان و هزینه صرف می‌کنید تا یک کتاب الکترونیک بسازید و بارها آن را به مشتریان مختلف می‌فروشید. در واقع این کسب و کار می‌تواند درآمدی طولانی‌مدت برای شما به همراه داشته باشد.

ایده شروع کسب و کار با سرمایه کم

11- تولید کتاب های صوتی و پادکست

شنیدن کتاب‌های صوتی و انواع پادکست نیز این روزها در میان مردم رواج یافته است. از این رو راه اندازی کسب و کاری که به تولید کتاب‌های صوتی و انواع پادکست بپردازد می‌تواند درآمد خوبی به همراه داشته باشد. شروع این کسب و کار با سرمایه کم در حدود 10 میلیون تومان نیز امکان‌پذیر بوده و نیاز به هزینه‌های هنگفت ندارد. بلکه تنها باید پشتکار داشته و در کار خود استمرار ورزید تا به درآمد قابل قبولی دست یابید.

12- ساخت ویدئوهای آموزشی

ساخت ویدئوهای آموزشی نیز یکی از ایده های راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم است. اگر در زمینه به خصوص مهارت داشته و جزء متخصصان آن حوزه محسوب می‌شوید، پس دست به کار شده و ویدئوهای آموزشی تهیه کنید. با ساخت ویدئوهای آموزشی و عرضه آن‌ها به مخاطبان، در کنار کسب درآمد عالی می‌توانید به ارتقا و رشد دانش در کشور نیز کمک کنید.

برای موفقیت در حیطه ساخت ویدئوهای آموزشی باید از مهارت آموزش و ارائه مطالب به افراد مختلف بهره‌مند باشید. این کار به کمی حوصله و صبوری نیاز دارد تا در برخورد با افراد مبتدی در حوزه تخصصتان به خوبی رفتار کرده و برایشان زمان بگذارید. تا به طور کامل به مهارت مورد نظر واقف شده و در آینده تبلیغاتی مستمر برای شما باشند.

بهترین شغل در ایران با سرمایه کم

13- ترجمه متون و مترجم حضوری

در صورتی که به زبان دومی مسلط هستید و سابقه ترجمه دارید، پیشنهاد ما، ترجمه متون است. ترجمه تخصصی مقالات و کتاب‌های مختلف می‌تواند راهی برای کسب درآمد با سرمایه اولیه کم باشد. در حال حاضر وبسایت‌های متعددی وجود دارند که می‌توانید به صورت فریلنسر برای آن‌ها کار کنید.

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از طریق ترجمه، استخدام شدن به عنوان مترجم حضوری است. برای فعالیت در این شغل باید توانایی بالایی در مکالمه و لیسنینگ به صورت همزمان داشته باشید. تا در مکالمه‌های میان افراد با زبان‌های مختلف حاضر شده و امکان برقراری ارتباط میان دو طرف مکالمه را فراهم آورید.

14- ادمین پیج های تجاری

ادمین شدن برای پیج‌های تجاری نیز یک ایده کسب و کار با سرمایه کم است که این روزها طرفداران زیادی دارد. برای فعالیت در این شغل باید مهارت‌های هدایت صفحات تجاری در شبکه‌های اجتماعی را آموخته باشید. به عبارتی باید بدانید که چطور بازدید‌ها، فالوورها و به طور کلی اینگیجمنت صفحه را بر اساس الگوریتم‌های اینستاگرام و … ارتقا دهید. همچنین باید با شیوه‌های برقراری ارتباط با مخاطب و پاسخگویی به سوالات آن‌ها نیز آشنا باشید. اگر این توانایی‌ها را در خود می‌بینید بهتر است به این شغل هم فکر کنید. تا در آینده رقم‌های جذابی به حساب بانکیتان هدایت شود. البته پیشنهاد می‌کنیم پیش از آن مقاله “نکات تبدیل شدن به ادمین حرفه‌ای اینستاگرام” را بخوانید.

ایده کسب و کار خانگی با سرمایه کم

15- تدریس خصوصی

متاسفانه بسیاری از دانش‌آموزان امروزی سرکلاس به قدر کافی به مطالب کلاس توجه نمی‌کنند. یا حتی شرایط آموزش به نحوی پیش می‌رود که نیاز به یک معلم خصوصی دارند تا درس‌ها را بهتر یاد بگیرند. به همین دلیل تدریس خصوصی را می‌توان بهترین شغل در ایران با سرمایه کم دانست. اما باید بدانید فعالیت در این حوزه نیازمند مواردی است که در ادامه بیان می‌کنیم:

  • تسلط بر دروس و مطالب ارائه شده در کتاب‌های دانش‌آموزان
  • توانایی تدریس و ارائه مطالب به زبان ساده
  • صبوری و تحمل بالا در مواجه با نوجوانان
  • مهارت‌های برقراری ارتباط موثر با نوجوانان
  • ساعات کاری منعطف و امکان برگزاری کلاس‌ها در تایم عصر و شب
  • امکان مراجعه به منزل دانش‌آموزان و یا داشتن مکانی مناسب برای تدریس
کسب و کارهای جدید در تهران

16- توسعه اپلیکیشن و نرم افزار

یکی دیگر از شغلهای پر سود که می‌توانید از طریق آن به درآمدهای بالا دست یابید، توسعه اپلیکیشن و نرم افزار است. به خصوص در دنیای امروز که اغلب کارها به دلیل صرفه‌جویی در زمان به صورت آنلاین انجام می‌شوند. توسعه دادن اپلیکیشن‌های کاربردی برای موبایل و دیگر پلتفرم‌ها می‌تواند مسیری روشن برای آینده شما باشد. به این شرط که در حوزه برنامه‌نویسی مهارت داشته و یا ایده‌ای ناب برای رفع یک مشکل در جامعه داشته باشید.

توسعه اپلیکیشن از آن دست کسب و کارهای با سرمایه کم است که صرف زمان برای آن، درآمد قابل توجهی نصیبتان می‌کند. تنها کافیست در کنار مهارت‌های برنامه‌نویسی، همواره خود را به روز نگه داشته و از جدیدترین تغییرات دنیای برنامه‌نویسی باخبر باشید. تا همیشه مشتری‌ها پاشنه درِ کسب و کارتان را از جای درآورند.

کسب و کارهای جدید

17- ارائه خدمات گرافیکی و چاپ

اگر به کار با نرم افزارهای گرافیکی آشنا بوده و خلاقیت کافی در این حوزه دارید، ارائه خدمات گرافیکی و چاپ شغل مناسبی است. این ایده کسب و کار با کمترین سرمایه قابل اجراست و برای شروع تنها به یک سیستم کامپیوتری، پرینتر، دستگاه کپی و مغازه نیاز دارید. برای پیشرفت کارتان هم می‌توانید در فضای شبکه‌های اجتماعی و یا وبسایت نیز فعالیت کنید.

راه اندازی کسب و کار با 50 میلیون

18- بسته بندی کردن حبوبات

یکی دیگر از ایده‌های جذاب برای کسب و کار خانگی با سرمایه کم ، بسته بندی کردن حبوبات است. برای راه‌اندازی این بیزنس تنها به یک دستگاه مخصوص برای بستة بندی نیاز دارید. سپس به دنبال مجوزهای لازمه رفته و در نهایت کارتان را شروع کنید. حال باید حبوبات را به صورت فله خریداری کرده و پس از تمیز کردنشان در بسته‌های مخصوص برندتان قرار دهید. حتما تاریخ انقضا و قیمت را هم روی بسته‌بندی‌ها درج کنید تا مشتریان در زمان خرید دچار مشکل نشوند.

شغل پردرآمد با سرمایه کم برای خانم ها

19- تولید غذاهای گیاهی

تمایل به گیاه‌خواری روز به روز در جامعه بشری بیشتر می‌شود و ایران هم از این تغییر دور نمانده است. پس اگر به تولید غذاهای گیاهی پرداخته و در این حوزه قدم‌های صحیحی بردارید، قطعا در آینده بیزنس کوچک پرسود خواهید داشت.

منظور ما از تولید غذاهای گیاهی این است که دستورالعمل‌های این غذاها را گردآوری کرده و با ذائقه ایرانی هماهنگ نمایید. سپس با تهیه مواد اولیه و نیم‌پز کردن آن‌ها، خوراک‌ها را به همراه دستور پخت برای مشتریان بفرستید. طوری که مشتری در عرض کمتر از 10 دقیقه غذای گیاهی تازه و خوشمزه‌ای در بشقابش داشته باشد. شاید هم شما ایده‌ای خلاقانه‌تر برای این کسب و کار در ذهن دارید. پس معطل نکرده و بیزنستان را راه‌اندازی کنید.

سه کسب و کار موفق در ایران

20- آشپز غذاهای خانگی و دسر

غذاهای خانگی و به اصطلاح مامان‌پز از قدیم تا به همین امروز طرفداران خاص خود را دارند. همچنین ماشین‌شدن زندگی‌ها در سال‌های اخیر و دور شدن افراد از آشپزی نیز منجر به علاقه بیشتر افراد برای خوردن این غذاها شده است. اگر دست پخت خوبی دارید و می‌توانید روزانه برای تعداد بیشتری نسبت به افراد خانواده، غذا بپزید، این کسب و کار مناسبتان است. در واقع آشپز غذاهای خانگی و دسرها بودن یک ایده عالی کسب و کار با سرمایه کم در منزل است.

کسب و کار موفق در ایران

21- شیرینی پزی و شکلات پزی

شیرینی پزی و شکلات پزی نیز یک ایده کسب و کار خانگی با سرمایه کم است که درآمد خوبی دارد. برای راه‌اندازی این بیزنس در مقیاس کوچک تنها به کمی وسایل از قبیل انواع قالب‌ها و مواد اولیه نیاز دارید. حال باید مهارت خود در ساخت شیرینی و شکلات را به رخ همه کشیده و از آن کسب درآمد کنید.

انواع کسب و کار

22- پرورش قارچ

قارچ به واسطه طعم و مزه خوب و خواص بی‌نظیری که دارد که از اقلام پراستفاده در اغلب خانه‌هاست. به خصوص با توجه به رشد گیاه‌خواری در کشور این ماده غذایی بیش از گذشته مورد استقبال قرار گرفته است. نکته جالب اینجاست که تولید و پرورش قارچ هم ساده است و هم کم هزینه. بنابراین یک انتخاب عالی برای راه‌اندازی کسب و کار با سرمایه کم می‌باشد. برای شروع نیز به کمی مطالعه، یک‌بار آزمایش در مقیاس کم و سپس یک مکان برای پرورش قارچ‌ها نیاز دارید.

انواع کسب و کار در ایران

23- سبزی خردکنی

سبزی خردکنی نیز یک شغل پردرآمد با سرمایه کم برای خانم ها است که این روزها بسیار رواج یافته است. طوری که در هر محله‌ای حداقل یک فروشگاه سبزی‌های آماده می‎بینیم که اغلب توسط خانم‌ها اداره می‌شوند. برای راه‌اندازی این کسب و کار به یک مغازه (حتی کوچک) و دستگاه سبزی خردکنی نیاز دارید. سپس باید همت کرده و اقلام دیگر مانند بادمجان سرخ کرده، انواع سبزی خشک، لوبیا سبز آماده و … را هم در فروشگاهتان عرضه کنید.

راه اندازی کسب و کار با 10 میلیون تومان

24- روغن گیری دانه ها

اغلب ما از مضرات روغن‌های صنعتی مطلع هستیم. به همین سبب متمایل به مصرف روغن‌های گیاهی بوده و تلاش می‌کنیم آن‌ها را به سفره‌هایمان بیاوریم. بدیهی است فعالیت در حوزه روغن گیری دانه‌ها می‌تواند درآمد خوبی برای هر کس به دنبال داشته باشد. این در حالیست که برای شروع کار به سرمایه اندکی در حدود 10 تا 20 میلیون تومان برای خرید وسایل و تجهیزات نیاز دارید.

راه اندازی کسب و کار

25- فروش محصولات غذایی

مکانیزه شدن فرآیند زندگی در سال‌های اخیر نیاز به فروشگاه‌های آنلاین در حوزه‌های مختلف را افزایش داده است. یکی از این حوزه‌ها، فروش محصولات غذایی است. اگر توانایی راه‌اندازی و اداره یک فروشگاه آنلاین را داشته و می‌توانید مواد اولیه را تهیه کنید؛ این ایده مناسب شماست. زیرا همه مردم در هر شرایطی مواد غذایی موردنیازشان را تهیه می‌کند. پس درآمدزایی فروشگاه‌های آنلاین مواد غذایی همواره تضمین شده است.

26- طراحی لباس

صنعت پوشاک یکی از مهم‌ترین صنایع دنیاست که سالانه هزینه‌های هنگفتی در آن صرف می‌شود. ورود به این صنعت و طراحی لباس می‌تواند با سرمایه اندک آغاز شده و رفته رفته گسترش پیدا کند. اما نکته مهم درآمد حاصل از طراحی لباس است که به اندازه کافی چشمگیر به نظر می‌رسد. شما می‌توانید برای راه‌اندازی و اجرای این ایده، سرمایه‌ای در حدود 100 میلیون تومان در نظر بگیرید. تا پس از آموزش دوره‌های اختصاصی و تهیه مکان مناسب، کارتان را شروع کنید.

راه اندازی کسب و کار خانگی

27- خیاط و تعمیرکار لباس

یکی دیگر از کسب و کارهای مرتبط با صنعت پوشاک، خیاطی و تعمیر لباس‌های قدیمی است. راه‌اندازی این کسب و کار نیاز به هزینه اولیه بالایی نداشته و با اجاره یک مکان کوچک و تهیه چرخ خیاطی کارتان راه می‌افتد.

کارهای سرمایه کم و پر درآمد

28- جوراب بافی

جوراب یکی از ملزومات زندگی هر فرد است. زیرا جزئی از استایل افراد در خانه، محل کار، تفریح، مهمانی و … می‌باشد. از طرفی سلایق متفاوت در استفاده از این محصول جای کار زیادی فراهم آورده است. با تهیه یک دستگاه جوراب بافی می‌توانید انواع مختلفی از جوراب را تهیه و به فروش برسانید. برای موفقیت در این کار مهم است که محصولاتتان را به مردم معرفی کنید. بهترین کار استفاده از فضای مجازی و راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین جوراب می‎باشد.

جوراب بافی یک ایده ی کسب و کار با سرمایه کم است. برای شروع این کار تنها به مکانی در حدود 6 متر، دستگاه مخصوص آن و مقداری نخ نیاز دارید. دستگاه جوراب بافی در حال حاضر قیمتی معادل 130 میلیون تومان دارد.

پیشنهاد کار تولیدی با سرمایه کم

29- چاپ روی ماگ و تی‌ شرت

این روزها اغلب مردم تمایل دارند که استایل اختصاصی و شخصی‌سازی شده خودشان را داشته باشند. چاپ تصاویر خاص و منحصر به فرد روی لباس، ماگ، کوسن و … یکی از روش‌های شخصی‌سازی است که طرفداران زیادی دارد. بنابراین با تهیه تجهیزات لازم برای چاچ روی ماگ، تی شرت و … می‌توانید یک کسب و کار با سرمایه کم راه‌اندازی کنید. هر چه مواد اولیه باکیفیت بالاتری تهیه کنید، خروجی کارتان بهتر بوده و مشتریان بیشتری جذب خواهید کرد. همچنین با اجرای خلاقیت‌های متفاوت در امر چاپ می‌توانید نظر افراد بیشتری را به کارتان جلب کنید.

مشاغل سرمایه کم و پر درآمد

30- بافت انواع لباس و پتو

محصولات بافتنی از گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشتند. اما در طول زمان متناسب با مد و نیاز افراد تغییراتی پیدا کردند. امروزه شاهد انواع لباس‌های زمستانی بافت، پتوهای دست‌بافت، وسایل نوزاد از قبیل کریر و … بافته شده هستیم. اگر در این زمینه مهارت دارید، به آن به چشم یک ایده کسب و کار با سرمایه کم و سود بسیار عالی نگاه کنید.

کسب و کارهای سرمایه کم و پر درآمد

31- عروسک بافی

عروسک بافی و ساخت انواع مختلف آن نیز می‌تواند ایده جالبی برای کسب درآمد با سرمایه اولیه کم باشد. همان‌طور که با کمی گشت و گذار در فضای اینترنت شاهد انواع بیزنس‌های مبتنی بر عروسک بافی هستیم. اغلب این بیزنس‌ها، عروسک‌های بافتنی، پارچه‌ای و … تولید می‌کنند. برخی با توجه به یکی از عکس‌های مشتریان، عروسک می‌سازند. برخی دیگر از شغل فرد برای ساخت ایده می‌گیرند. برخی نیز عروسک‌هایی جذاب و زیبا برای کودکان تولید می‌کنند. مهم این است که مشتریان هدف خود را شناسایی کرده و مطابق با سلیقه آن‌ها اقدام به ساخت عروسک نمایید.

کسب و کارهای سرمایه کم و پر سود

32- برنامه ریز مراسمات و مجالس

برنامه‌ریزی برای مجالس و مدیریت آن‌ها یکی از کسبوکارهایی است که اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته است. افراد فعال در این حرفه معمولا پکیج‌های مختلفی برای مراسم‌های ترحیم، تولد، عروسی و … در نظر می‌گیرند. سپس با معرفی این پکیج‌ها به مشتریان از توانایی‌هایشان در اجرای مراسمات به بهترین نحو صحبت می‌کنند. اگر شما هم فردی با توانایی مدیریتی بالا هستید و به این گونه فعالیت‌ها علاقه دارید قطعا در این حرفه موفق خواهید شد.

کسب و کار سرمایه کم و پر سود

33- طراح داخلی

بهترین کسب و کار با سرمایه کم در سال‌های اخیر طراحی پروژه‌های دکوراسیون داخلی است. زیرا به تازگی توجه به زیباسازی منازل و شرکت‌ها در میان مردم جامعه رواج یافته و اهمیت آن نمود پیدا کرده است. از این رو سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند آینده شغلی مناسبی را برای شما تضمین کند. برای تبدیل شده به یک طراح داخلی توانا باید در کنار آموزش و یادگیری از مهارت‌هایی نظیر خلاقیت و زیبایی‌شناسی نیز بهره‌مند باشید.

سرمایه لازم برای شروع کار طراحی داخلی به اندازه اجاره یک دفتر کار کوچک اما زیباست. دفتر کار شما باید تا حدودی توانایی‌هایتان در اجرای پروژه‌ها را به رخ بکشد. پس کمی برای آن هزینه کنید. پس از آن باید تیمی متخصص و کاربلد در بخش‌های مختلف کار یافته و آن‌ها را کنار خود نگه دارید. تا در اجرای پروژه‌ها همراهتان باشند.

کار سرمایه کم و پر سود

34- جوشکاری سیار

در گذشته مغازه‌های جوشکاری و تراشکاری در تمام بخش‌های شهر مشاهده می‌شدند. اما امروزه تعداد این مغازه‌ها کم شده و اغلبشان در مناطقی خاص متمرکز شدند. از این رو داشتن یک دستگاه جوشکاری سیار و اجرای پروژه‌ها در جای‌جای شهر می‌تواند درآمد خوبی به همراه داشته باشد.

برای راه‌اندازی ایده جوشکاری سیار باید حتما از مهارت خود در انجام این کار مطمئن باشید. پس توصیه می‌کنیم پس از آموزش، مدتی را به عنوان شاگرد در کنار یک استادکار تمرین کنید. سرمایه اولیه مورد نیاز برای این شغل نیز معادل 100 تا 300 میلیون جهت خرید دستگاه جوشکاری، ماسک مخصوص و دیگر تجهیزات لازم است.

کار پردرآمد کم سرمایه

35- مشاور امور قراردادی

همکاری با شرکا، کارمندان، سرمایه‌گذاران و … نیازمند تنظیم قرارداد کاری است. اما این قراردادها معمولا دارای تبصره‌ها و قوانین مختلفی هستند که افراد عادی را دچار سردرگمی می‌کند. بنابراین افراد به دنبال دریافت خدمات مشاور امور قراردادی می‌باشند تا در قراردادهای مهم کمک بگیرند. راه اندازی این ایده کسب و کاری نیاز به سرمایه چندانی ندارد. بلکه تنها کافیست وبسایتی طراحی کرده و گروهی از متخصصان این حوزه را گرد هم آورید.

شغل پردرآمد با سرمایه کم

36- تعمیر موبایل و کامپیوتر

در جامعه امروزی اغلب کارها با استفاده از کامپیوتر و موبایل انجام می‌شود. پس اگر مشکلی در این دستگاه‌های الکترونیکی رخ دهد، مردم دربه‌در به دنبال کسی می‌گردند که ایراد را برطرف کند. اگر به امور فنی علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم دوره‌های آموزش تعمیر موبایل و کامپیوتر را ببینید. سپس دفتر کاری اجاره کرده و تجهیزات لازم را خریداری کنید. به این ترتیب شغلی با درآمد بالا خواهید داشت. شما می‌توانید از طریق وبسایت در تمام نقاط کشور نفوذ کرده و برای جذب مشتری تنها محدود به خیابان‌های اطراف دفتر کارتان نباشید.

تعمیر موبایل و کامپیوتر شغلی نسبتا پردرآمد بوده و یک ایده عالی کسب و کار با سرمایه کم اینترنتی است. برای راه‌اندازی این ایده به سرمایه‌ای در حدود 100 تا 200 میلیون نیاز دارید.

شغل پردرآمد با سرمایه کم برای آقایان

37- پرورش و فروش گل و گیاه

اغلب افراد نسبت به داشتن گل و گیاه زینتی در خانه و محل کارشان تمایل نشان می‌دهند. آن‌ها معتقدند وجود گل و گیاه موجب افزایش حس شادابی و نشاط در آن‌ها می‌شود. این تمایل و تقاضا برای خرید گل و گیاه نشان از وجود یک فرصت شغلی مناسب می‌دهد. اگر به رشد و نمو گیاهان علاقه داشته و در این زمینه تحصیلات و مهارت دارید، پرورش و فروش گل و گیاه ایده‌ای عالیست. برای راه‌اندازی این کسب و کار به سرمایه‌ای در حدود 100 تا 150 میلیون نیاز دارید. تا در کنار خرید تجهیزات لازم و تخم گیاهان، فضایی برای پرورش آن‌ها نیز اجاره کنید.

کار تولیدی با سرمایه کم

38- پرورش زنبور و تولید عسل

پرورش زنبور و تولید عسل نیز یک کسب و کار با سرمایه کم در روستاست که سود بسیار خوبی به دنبال دارد. این روزها پیدا کردن عسل مرغوب همچون یافتن سوزن در انبار کاه است. اگر شما بتوانید عسلی با کیفیت بالا تولید کنید، قطعا مشتریانتان روزبه‌روز بیشتر شده و درآمد بیشتری هم به دست می‌آورید.

کسب و کار تولیدی با سرمایه کم

39- پرورش زالو

زالو درمانی اخیرا مورد توجه بخش عظیمی از جامعه قرار گرفته است. وجود زالو یکی از اصلی‌ترین نیازهای این روش درمانی است. پرورش زالو و فروش آن به اجراکنندگان این طب می‌تواند درآمد خوبی به دنبال داشته باشد. برای اجرای ایده پرورش زالو تنها به مکانی کوچک در حد 20 متر نیاز دارید. از طرف دیگر هزینه‌های خوراک و تامین دما و رطوبت نیز چندان بالا نیست. به همین منظور این کسب و کار به سرمایه‌ای در حدود 50 میلیون برای شروع نیاز دارد.

شغل سرمایه کم و پر سود

40- تولید اسباب بازی

صنعت تولید اسباب بازی یکی از صنایع پررونق در تمام دوران‌ها بوده و هیچ‌گاه با رکود شدید مواجه نشده است. از این رو سرمایه‌گذاری در این صنعت می‌تواند آینده‌ای تضمین‌شده و پردرآمد به همراه داشته باشد. فعالیت در حوزه تولید اسباب بازی یک پیشنهاد کار تولیدی با سرمایه کم و درآمد بالاست. زیرا اسباب‌بازی وسیله تفریح و شادی کودکان بوده و در هر خانه‌ای که بچه‌ها باشند، قطعا کوهی از اسباب بازی هم وجود دارد. حتی گاهی در خانه‌های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان هم شاهد ویترینی از اسباب‌بازی‌های جالب و هیجان‌انگیز هستیم. در واقع مشتری این کار تولید افراد از تمام قشرها و تمام سنین هستند.

اگر در کار تولید اسباب بازی سرمایه‌گذاری کرده و به کمک خلاقیت اقدام به تولید بازی‌های جذاب کنید، قطعا کار پرسودی خواهد بود. علاوه بر این که شما در این شغل کارآفرینی کرده و گروهی دیگر از افراد را هم شاغل می‌کنید. حتی می‌توانید با گسترش آن در آینده به صادرات و برندسازی در دنیا هم فکر کنید.

پیشنهاد شغل با سرمایه کم

41- تولید لوازم التحریر

تا هر زمان که درس و مدرسه پابرجا باشد، لوازم التحریر هم بازار پررونقی تجربه خواهد کرد. زیرا در تمام طول سال تحصیلی توسط دانش‌آموزان مورد استفاده قرار گرفته و همواره بازاری بزرگ در اختیار دارند. جالب اینجاست که تولید لوازم التحریر یک ایده کسب و کار با سرمایه کم بوده و نیاز به هزینه‌های سنگین ندارد. بلکه در یک کارگاه کوچک هم می‌توان انواع و اقسام این ابزارها را تولید و روانه بازار نمود. تنها باید خلاق بوده و با ترند روز دنیا در حرکت باشید. تا دانش‌آموزان برای خرید محصولاتتان سر و دست بشکنند.

پیشنهاد کار با سرمایه کم

42- مجسمه سازی

اگر به کارهای هنری علاقمند هستید و دستی در انجام آن‌ها دارید، باید بدانید که هیچ‌گاه بدون درآمد نخواهید ماند. توجه روزافزون مردم به زیباسازی منازل و محیط کار سبب شده از انواع و اقسام وسایل هنری استقبال کنند. به خصوص مجسمه‌های زیبا و مفهومی که این روزها جایگاه گسترده‌ای از بازار را به خود اختصاص داده‌اند. مشتریان مجسمه‌ها علاوه بر کسانی که خود خواستار آن‌ها هستند، کسانی‌اند که قصد تهیه هدیه‌ای گران‌بها و ارزشمند را دارند. بنابراین بازار این قبیل کارهای هنری همیشه داغ بوده و سود خوبی هم نصیب سازندگان آن‌ها می‌شود.

مجسمه سازی یک ایده کسب و کار با سرمایه کم است که برای شروع به کمی مواد اولیه نیاز دارد و مقدار زیادی هنر و ذوق و سلیقه! مجسمه‌ها می‌توانند از هر جنسی اعم از سنگ، چوب، پلیمر، خمیر چینی و … باشند. از این رو سرمایه اولیه مورد نیاز در هر کدام از آن‌ها متفاوت بوده و نیاز به بررسی و تحقیق در بازار دارد.

پیشنهاد کسب و کار با سرمایه کم

43- ساخت و آموزش صنایع دستی

صنایع دستی هر شهری رنگ و بوی مخصوص به خود را دارد. این امر تا جایی در جان مردم نفوذ کرده که معتقدند برخی کارها را باید تنها از شهر مربوط به آن خریداری کرد. حتما شما هم با اصطلاحاتی نظیر قلم‌کاری اصفهان، چاقوی دسته زنجان، گلیم و گبه بوشهری و … آشنا هستید. اگر بتوانید صنایع دستی شهر خودتان را تولید کرده و از طریق فضای مجازی به فروش برسانید، قطعا درآمد خوبی به دست می‌آورید. این در حالیست که سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع این قبیل کارها معمولا چندان زیاد نیست. اما باید مهارت داشته و بتوانید بیش از گذشته بر تبلیغات صنایع دستی محل زندگیتان تمرکز کنید.

کسب و کار با سرمایه کم در روستا

44- تولید شمع های تزئینی معطر

به دست آوردن کمی آرامش در این زندگی ماشینی که همه ما آن را تجربه می‌کنیم، یک نیاز اساسی است. برخی این آرامش را در مدیتیشن و انجام حرکات یوگا می‌دانند. برخی آن را در تفریح و گردش می‌بینند. برخی در استشمام بوی خوب آن را پیدا می‌کنند و … . اما همه ما می‌دانیم روشن کردن شمع و قرار گرفتن در فضای آن قطعا حس آرامش و راحتی را به همراه دارد. از این رو طرفداران شمع‌های تزئینی و معطر روز به روز بیشتر می‌شوند. حتی برخی از خریداران این شمع‌ها کسانی هستند که به دنبال زیباسازی فضای زندگیشان می‌باشند.

تولید شمع‌های تزئینی معطر نیاز به سرمایه چندان بالایی ندارد اما درآمد خوبی را به دنبال خواهد داشت. برای شروع این کسب و کار با سرمایه کم نیاز به یک کارگاه کوچک، پارافین، قالب و رنگ و اسانس‌های مختلف دارید. که همه این‌ها روی هم با سرمایه‌ای در حدود 100 تا 150 میلیون امکان‌پذیر است.

 کار با سرمایه کم در روستا

45- سازنده‌ جعبه کادو

ساخت جعبه‌های کادویی نیز یک ایده راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم است. پیش از شروع این بیزنس تنها به چند ساعت آموزش نیاز دارید. و پس از آن با خرید مواد اولیه می‌توانید کارتان را استارت بزنید. زیرا ساخت جعبه کادو چندان سخت نیست اما در مقابل مشتریان زیادی دارد. زیرا اغلب مردم در طول سال، چندین بار به یک‌دیگر هدیه می‌دهند. و این هدیه‌ها را در جعبه‌های زیبا و تزئین شده می‌گذارند. پس شما همیشه سال مشتریان خود را دارید. تنها باید کمی بازاریابی کرده و محصولاتتان را به خوبی پرزنت کنید.

 شغل با سرمایه کم در روستا

46- ساخت زیورآلات

استفاده از زیورآلات همواره برای خانم‌ها جذاب بوده و در طول سال‌ها می‌بینیم که همیشه آن‌ها را در استایلشان به کار می‌برند. اما قطعا سلایق آن‌ها در طول زمان تغییراتی داشته و برای تولید و ساخت زیورآلات باید این مسئله را در نظر بگیرید. هیچ فرقی نمی‌کند که زیورآلات دست‌ساز شما از چه جنسی باشند. چوب، سنگ، مروارید، طلا، نقره، استیل، برنج یا هر چیز دیگری! اما مهم است که همیشه در ساخت آن‌ها ظرافیت و خلاقیت را به خرج دهید تا محصولاتی خاص و متنوع تولید کنید.

برای شروع کسب و کار ساخت زیورآلات به سرمایه‌ای بسیار کم نیاز دارید. شما می‌توانید کارتان را با 1 میلیون هم آغاز کرده و سپس در طول زمان آن را گسترش دهید. اما برای این کار و موفقیت در آن باید صبر و حوصله به خرج داده و تلاش کنید تا افراد مختلف با هنرتان آشنا شوند.

ساخت زیورآلات

47- ساخت لوازم چوبی

یک شغل خانگی پردرآمد دیگر که می‌توانید روی آن سرمایه‌گذاری کنید، تولید لوازم چوبی است. این لوازم می‌تواند از یک قلمدان کوچک باشد تا انواع مبلمان و میز و صندلی‌های چوبی! بدیهی است هر چه محصول شما سایز بزرگ‌تری داشته باشد، برای شروع به سرمایه بیشتری نیاز خواهید داشت. اما چیزی که قطعا موفقیت شما را به همراه خواهد داشت، استفاده از طرح‌های خلاقانه و کاربردی و در عین حال باکیفیت می‌باشد.

تولید محصولات چوبی

توصیه های طلایی پیش از راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

تا اینجا با 47 ایده کاربردی و جذاب برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم آشنا شدیم. اگر توانستید ایده مناسب برای شروع بیزنستان را پیدا کنید، پیشنهاد می‌کنیم حتما نکاتی که در ادامه می‌آوریم را بخوانید. ما در اینجا 5 توصیه طلایی برای شروع و راه اندازی کسب و کارهای کوچک آوردیم که حتما به کارتان می‌آید:

1- دانش و مهارت خود را ارتقا دهید!

مهم‌ترین نکته پیش از شروع هر کسب و کاری، ارتقا دانش و مهارت‌ها است. هر چقدر هم که در یک کار مهارت دارید، بهتر است پیش از راه‌اندازی آن کمی بیشتر مطالعه کرده و با نکات و تغییرات جدید آن آشنا شوید. تا از بهترین و به روزترین تکنیک‌ها در هدایت و مدیریت بیزنس خود استفاده کنید. بهتر است این مهارت‌ها در راستای اجرا و پیاده سازی کسب و کارهای پردرآمد و رشد آن‌ها باشند.

پیشنهاد می‌کنیم به مقاله کسب و کارهای پولساز مراجعه کنید. ما در این مقاله به معرفی انواع ایده‌های بیزنسی پولساز در ایران پرداخیتم.

2- برنامه ریزی دقیق داشته باشید!

برای شروع موفق و ادامه دادن در مسیر درست یک کسب و کار باید حتما برنامه ریزی داشته باشید. در واقع برنامه‌ریزی اصل اول شروع کسب و کارهای تولید و آموزشی است. اگر ندانید در هر مرحله قرار است چه کاری انجام دهید و برای آن آماده نباشید، قطعا با شکست مواجه خواهید شد.

3- هزینه ها را به طور دقیق برآورد کنید!

متاسفانه اغلب افراد پیش از شروع یک کسب و کار به تمام جوانب آن نمی‌نگرند. در نتیجه در میانه کار با مشکلات مختلفی اعم از مشکلات مالی مواجه می‌شوند. شما باید یک برآورد دقیق از هزینه‌های راه‌اندازی بیزنستان داشته باشید تا برای هر پیشامدی آماده باشید.

4- روی بازاریابی تمرکز کنید!

برخی از ما بر این باوریم که اگر محصولی با کیفیت مناسب تولید کنیم، مشتری خود به سوی ما جذب می‌شود. این ایده شاید تا چند دهه گذشته کارآمد بود. اما با توجه به رشد روز افزون رقابت در بازار برای موفقیت در این میدان باید و باید روی بازاریابی متمرکز بود. هر چه تبلیغات اصولی‌تر و خلاقانه‌تر صورت گیرد، قطعا درآمد شما بیشتر خواهد بود. پس قبل از راه اندازی کسب و کار به خوبی درباره روش‌های بازاریابی و تبلیغات تحقیق و بررسی کنید. تا مناسب‌ترین و بهترین آن‌ها را برای خود برگزینید.

5- به تدریج قدم بردارید!

تقریبا تمام صاحبین بیزنس‌ها برای توسعه و گسترش کسب و کارشان آرزوها دارند. و این مسئله موجب عجول بودن و برداشتن قدم‌ها بدون تحقیق و بررسی کافیست. اگر می‌خواهید در کسب و کارتان موفق عمل کرده و تا سال‌های سال پابرجا بمانید، حتما قدم‌های توسعه را به آرامی و با دقت بردارید.

کسب و کار با سرمایه اولیه کم

4 نوع ویژگی شخصیتی صاحبین کسب و کارها و ایده هایی برای رشد آن ها

افرادی که قصد راه‌اندازی یک کسب و کار را دارند معمولا در 4 گروه مختلف دسته‌بندی می‌شوند که عبارتند از:

  • افراد با سرمایه مالی کم اما سرمایه درونی بالا
  • افراد با سرمایه مالی زیاد اما سرمایه درونی کم
  • افراد با سرمایه مالی و درونی کم
  • افراد با سرمایه مالی و درون قابل قبول

۱- ایده هایی برای افراد با سرمایه مالی کم و سرمایه درونی بالا

اگر سرمایه مالی شما برای شروع کسب و کار کم است اما ایده‌های جالب توجهی در ذهن دارید، این ایده‌ها مناسبتان است:

  • به سراغ راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم باشید.
  • اغلب کسب و کارهای کوچک درآمدها و سودهای عالی نصیب صاحبین خود می‌کنند.
  • بستر اینترنت و فعالیت در آن را دست کم نگیرید.
  • مهارت‌هایتان را ارتقا داده و بر آن‌ها تکیه کنید.
  • به سراغ مشاغل فریلنسری و کسب درآمد بیشتر باشید.
  • تمام تمرکز خود را روی گرفتن وام و قرض برای شروع نگذارید.
  • توسعه کسب و کارتان را به صورت تدریجی پیش ببرید.
  • ایده‌هایتان را شکسته و قدم به قدم برای رسیدن به آن‌ها تلاش کنید.
  • تمام اتفاقات پیرامونتان را جستجوگرانه دنبال کنید.
  • برای پیشرفت برنامه‌ریزی کنید.

۲- ایده هایی برای افراد با سرمایه مالی زیاد و سرمایه درونی کم

اگر سرمایه مالی زیادی در دست و بالتان است اما ایده مناسبی برای شروع کسب و کار ندارید، نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • به فکر ارتقا و رشد مهارت‌هایتان باشید.
  • برنامه‌ریزی دقیقی برای سرمایه خود داشته باشید.
  • تمام تمرکزتان را روی سرمایه فعلی خود نگذاشته و آن را بر باد ندهید.
  • در حوزه بازاریابی و مدیریت، توانایی‌های خود را بهبود بخشید.
  • به کسب دانش و تجربه در مشاغل مختلف بپردازید.
  • از منابع مختلف برای افزایش دانش و اطلاعاتتان استفاده کنید.
  • خودتان را محدود نکرده و سعی کنید راهی برای بهبود شرایط پیدا کنید.
انواع صاحبین کسب و کار

۳- ایده هایی برای افراد سرمایه مالی و درونی کم

اگر نه سرمایه چندان چشم‌گیری دارید و نه ایده بسیار عالی و کاربردی در چنته دارید، نباید فکر کنید که دنیا به آخر رسیده است. بلکه با رعایت نکات و پیشنهادهای زیر قطعا مسیر رشد و پیشرفت خود را پیدا می‌کنید:

  • از اشتباه کردن و شکست خوردن نترسید.
  • بدون هراس از مسخره شدن توسط اطرافیان دست به یادگیری و شروع بزنید.
  • تلاش کنید تا مهارت‌های جدید و به روز یاد بگیرید.
  • تمرکز خود را روی افزایش سرمایه درونی بگذارید. پول راهش را پیدا می‌کند.

۴- ایده هایی برای افراد با سرمایه مالی و درونی قابل قبول

اگر هم سرمایه مالی مناسبی دارید و هم ایده‌هایی عالی برای اجرا، پس نکات زیر را به دقت بخوانید:

  • برای شروع اولین قدم را بردارید. منتظر دیگران نمانید که دستتان را بگیرند.
  • هدف، استراتژی و عمل سه عامل مهم در موفقیت شما هستند.
  • اهداف خود را در راستای علایقتان تنظیم کنید.
  • به یادگیری مهارت‌های مختلف بپردازید تا اهداف مختلف پیش رویتان روشن شود.
  • کسب و کارتان را بر اساس علایقتان طراحی و شروع کنید.
  • برنامه‌ریزی دقیقی برای اجرای مراحل مختلف بچینید.
  • پس از شروع به دریافت بازخوردها بپردازید تا در صورت نیاز استراتژی‌ها را اصلاح کنید.
  • یادتان باشد هدف تغییر نمی‌کند، بلکه مسیر رسیدن به آن اصلاح می‌شود.
انواع شخصیت صاحبین کسب و کار

سخن پایانی

ما در این مقاله به معرفی تعدادی از بهترین ایده های کسب و کار با کمترین سرمایه پرداختیم. تا به شما عزیزان جویای ایده برای شروع یک بیزنس پولساز کمک کنیم بر اساس مهارت‌ها و توانایی‌های خود بهترین انتخاب را داشته باشید. اما اگر در ابتدای مسیر هستید و هنوز نمی‌دانید چطور باید یک کسب و کار را راه‌اندازی کنید، پیشنهاد می‌کنیم دوره ورود به دنیای کسب و کار را مشاهده کنید. ما در این دوره به صورت رایگان تمام نکاتی که باید برای شروع بیزنس بدانید را به شما آموزش می‌دهیم. همچنین در دوره جریان اشتغال با برترین مهارت‌های پولساز و کارآمد در بازار ایران آشنا می‌شوید. که قطعا در آینده بسیار کمک حالتان خواهند بود.

سوالات متداول:

بهترین ایده کسب و کار با سرمایه کم چیست؟

بهترین ایده برای کسب و کار با سرمایه کم، ایده‌ایست که امکان توسعه و گسترش آن را در فضای فیزیکی و اینترنتی داشته باشید. علاوه بر این ایده شما باید سطح رقابتی کمتری داشته و بتواند به نیازهای مردم پاسخ مناسبی ارائه کند.

پیش از پیاده‌سازی ایده کسب و کار با سرمایه کم چه باید کرد؟

برای موفقیت در اجرای یک ایده کسب و کار با سرمایه کم باید به خوبی در بازار تحقیق کنید. تا دیدی روشن نسبت به فضای بازار داشته و برنامه‌ای استراتژیک برای موفقیتتان طرح‌ریزی کنید.

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید